2012-07-05

MACARİSTAN BUDAPEŞTEDEN YENİ BİR GİRİŞİM

Bizi Google+ üzerinde bulun

Macaristan Budapeşte'de yaşayan iki Türk girişimci Naci Ceylan ve Tarık Tekeş,Yurtdışında Aşçılık Eğitimi ve Gastronomi konusunda özellikle Türkiyeden gelicek aşçılara yönelik yeni bir çalışma başlattılar,

ikili özellikle neden aşçılık konusuna şu cevabı verdi,
Eğitiminiz geleceğinizin yatırımıdır,aşçılık besinlerin çeşitli yöntemler ile pişirilme sanatına verilen isimdir,ahçılık olarakta bilinir.

Aşçılığın en temel yöntemi pişirmedir.Ama aşçılık terimi pişirmenin yanı sıra kurutma,işleme,dondurma yada salamura gibi başka yöntemleride kapsar.

Besinler birkaç nedenden dolayı pişirilir,bağzı besinleri çiğ yeme düşüncesinden hoşlanmayız,belirli besinleri pişirerek yemeye alışık olduğumuzdan pişirmenin besinlere iyi bir tat kazandırdığına inanırırız.Dünyanın en eski sanayilerden birisi olan Hospitaly yani aşçılık sanayisi aynı zamanda dünyanın en hızlı büyüyen endüstrisidir...

Sizlerde bu endüstrinin içinde neden yer almayasınız işte size imkan,
Firmamız faliyetlerini 1998 yılından beri aralıksız sürdürmekte olup yeri 2004 yılında Avrupa Birliği üyesi ülke Macaristan'ın başkenti Budapeştede bulunmaktadır,Firmamız Macaristan Milli eğitim bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar ile işbirliğinde olup kurs almak isteyen adaylar Macar makam larınca verilecek resmi diplomaya sahip olucaklardır dediler,


http://www.ataseascilik.com/

TARIK TEKEŞ                                                                     NACİ CEYLAN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder